BMW Budapest Motors BMW 2017 Citroen Jumper – A Müszaki Adatok

2017 Citroen Jumper – A Müszaki Adatok


2017 Citroen Jumper Müszaki Adatok Sport Cars
2017 Citroen Jumper Müszaki Adatok Sport Cars from sportcar.deminasi.com

A 2017-es Citroen Jumper a francia gyártó szállítmányozási modellje, amely a méretes teherautók kategóriájában kínál többféle változatot. Az alapmodelltől a típusonkénti különféle bővítésekig terjednek a különböző müszaki adatok, amelyek meghatározzák a Citroen Jumper teljesítményét és kényelmét.

Motor

A 2017-es Citroen Jumper alapmodellje a 2,2 literes, 4 hengeres motoros változat. A motor teljesítménye 121 lóerő, és 1400-as fordulatszámon nyújtja a legnagyobb teljesítményt. A motor teljesítménye a nagyobb változatoknál akár 180 lóerő is lehet. A Citroen Jumper motorja 5 sebességes manuális váltóval rendelkezik, de a nagyobb teljesítményű változatokhoz opcionálisan automata váltó is rendelhető.

Képességek

A 2017-es Citroen Jumper modelljeinek összesített maximális szállítási kapacitása akár 2,3 tonna is lehet. A modell maximális emelkedő képessége is eléri a 12 százalékot. A modell maximális sebessége is akár 127 km/h is lehet. A modell alapvetően kétféle típusú karosszériával rendelkezik, a korlátozott helyzetekhez kialakított kompakt verzióval, illetve a nagyobb térfogatú, állandó térrel rendelkező teljes méretű változatokkal.

Méretek

A 2017-es Citroen Jumper alapmodellje 4,9 méter hosszú, 1,9 méter széles és akár 2,2 méter magasságú is lehet. Ugyanakkor a modell egyes változatai akár 7,5 méteres hosszúságig is elérhetnek, különösen azok esetén, amelyeknek a rakománytere nagyobb térfogatot kíván.

Biztonsági funkciók

A 2017-es Citroen Jumper modelljei alapvetően többféle biztonsági funkcióval rendelkeznek. Ezek között szerepel a központi zár, a riasztórendszer, az elektronikus stabilitás program, a vezetőülés mozgatása és a kormánymű rögzítése. Emellett a modell egyes változatai opcionálisan központi zárást, krómozott küszöböket, külső tükröket, légzsákokat és állítható első üléseket is kínálnak.

Komfort

A 2017-es Citroen Jumper modelljei alapvetően többféle kényelmi funkcióval rendelkeznek. Ezek között szerepel a klimatizálás, a rendszeresen tisztított levegő, az ülésmagasság állítása, az ülésfűtés, a sebességtartó rendszer, a központi információs kijelző és a központi távvezérlés. Az alapmodellekhez vezető- és utasoldali légzsákok is tartoznak. Az egyes modellváltozatokhoz opcionálisan navigációs, audio- és rádiórendszerek is rendelhetők.

Üzemanyag-fogyasztás

A 2017-es Citroen Jumper modelljeinek alapvető üzemanyag-fogyasztása 8,7 literes / 100 kilométer. Az alapmodell üzemanyag-fogyasztása nagyobb változatok esetén akár 10,2 literes / 100 kilométer is lehet. A modell átlagos fogyasztása a vezetési stílussal és a karosszéria típusával is összefügg.

Vélemény

A 2017-es Citroen Jumper modelljei kiváló megoldások a szállítmányozási feladatokhoz. Az alapmodellek kiváló teljesítményt nyújtanak, amelyekhek kombinációja a komforttal és a biztonsági funkciókkal együtt kiemelkedő megoldást kínál. Az egyes modellváltozatok árai is megfizethetőek, ami tovább növeli a Citroen Jumper modelljeinek versenyképességét.

Leave a Reply

Related Post