BMW Budapest Motors BMW 2013 Citroen Jumper 3.0 Hdi 35 L3H3 Belső Méretek

2013 Citroen Jumper 3.0 Hdi 35 L3H3 Belső Méretek


Fiat Punto Kuplung Pedál Szerelés Ferrari
Fiat Punto Kuplung Pedál Szerelés Ferrari from ferrari.deminasi.com

A 2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 egy komoly teljesítményű, nagy méretű, nagy kapacitású, francia konstrukciójú, nagy költségű teherautó. Egy konfigurált modell kiadása megközelítőleg 62.500 euróba kerül, ami magasan van a piacon, de a teljesítmény és a komfort miatt ez egy kiváló befektetés lehet.

A 2013-as Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3-hoz egy erős 3,0 literes HDI dízelmotor jár, amely körülbelül 147 lóerőt és 350 Nm csúcsteljesítményt biztosít. A motor kombinálva van egy 6 sebességes manuális váltóval, amely képes a gazdaságos és szilárd teljesítmény elérésére. A motor kombinációja nagy nyomatékot biztosít, ami segít a teherautó hatékony mozgatásában.

2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 Belső Méretek

A 2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 belső méretei nagyon impozánsak. A teherautó hossza 5,9 méter, szélessége 2,2 méter és magassága 2,6 méter. A belső tágas és kényelmes, a teherautó két üléssel van felszerelve, amelyek kényelmesen elférnek a sofőr és a navigátor számára. A vezetőülés állítható, és a navigátorülés is kényelmesen lehetőséget biztosít a kényelmes utazás érdekében. A teherautó rendelkezik két különálló ajtóval, amelyek könnyen megnyílnak, és megfelelő szellőztetést biztosítanak a vezetőnek és a navigátornak.

2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 Belső Tárolási Kapacitása

A 2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 belső tárolási kapacitása is elég jónak mondható. A teherautó hátsó részén két nagy ágyú van, amelyek körülbelül 10,5 köbméteres tárolási kapacitást biztosítanak. A teherautó hátsó részén további kisebb tárolóhelyek is vannak, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a tárolt tárgyakhoz. A teherautó felső részén is tárolási helyek vannak, amelyek könnyen elérhetők. A teherautó beépített sátorral is van felszerelve, amely tágas és kényelmes belső tárolási kapacitást biztosít.

2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 Belső Kialakítása

A 2013-as Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 belső kialakítása és kényelme is kiváló. A vezetőfülke tágas és kényelmes, a vezetőülés kényelmesen elhelyezhető, és a műszerfal is kényelmesen elérhető. A műszerfalon egy nagy méretű LCD kijelző van felszerelve, amely segítségével könnyedén elérhetők a teherautó funkciói. A teherautó felszerelve van egy különálló klímaberendezéssel, amely biztosítja a vezető és a navigátor számára a kényelmes utazást. A teherautó felszerelve van egy beépített rádióval, amely biztosítja a vezető és a navigátor számára a zenei élményt.

2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 Belső Biztonsági Rendszerei

A 2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 belső biztonsági rendszerei is kiválóak. A teherautó felszerelve van egy ABS rendszerrel, amely segít megakadályozni a kormányzási képességek elvesztését a súlyosabb fékezés esetén. A teherautó felszerelve van egy ASR rendszerrel, amely segít megakadályozni a kerekek patinásodását, amikor a teherautó gyorsan hajt. A teherautó felszerelve van egy ESP rendszerrel, amely segít megakadályozni a kormányzási képességek elvesztését a súlyosabb kanyarodás esetén. A teherautó felszerelve van egy légzsákos biztonsági rendszerrel, amely segít megakadályozni a súlyosabb sérüléseket a balesetek esetén.

2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 Ára

A 2013 Citroen Jumper 3.0 HDI 35 L3H3 ára megközelítőleg 62.500 euró. A teherautó magasan van a piacon, de a teljesítmény és a komfort miatt ez egy kiváló befektetés lehet. A teherautó kiváló teljesítményt biztosít, és kényelmes utazást biztosít a vezetőnek és a navigátornak. A teherautó kiváló belső méretekkel és tárolási kapacitással rendelkezik, és segít a teherautó hatékony mozgatásában. A teherautó kiváló belső kialakítással és biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek megfelelő biztonságot biztosítanak a balesetek esetén. Ennek a teherautónak a kombinációja kiváló teljesítményt biztosít, ami vonzó lehet a vásárlók számára.

Leave a Reply

Related Post

A Citroen Xsara Picasso Kézikönyv – Minden, Amit Tudnia Kell A Kézikönyv Használatával KapcsolatbanA Citroen Xsara Picasso Kézikönyv – Minden, Amit Tudnia Kell A Kézikönyv Használatával Kapcsolatban

Citroen Xsara Javítási Kézikönyv Pdf from imigrantesbebidasgelando.com A Citroen Xsara Picasso egyike az autóipar egyik legnépszerűbb modelljének. Az autó könnyű kezelni, kényelmes vezetni, és sokféle kényelmi funkciót kínál. A Citroen