BMW Budapest Motors BMW 2014 Citroen C4 Picasso 1.6 Dízel Műszaki Adatok

2014 Citroen C4 Picasso 1.6 Dízel Műszaki Adatok


Eladó használt CITROEN GRAND C4 PICASSO C4Picasso 1.6 HDi Exclusive FAP
Eladó használt CITROEN GRAND C4 PICASSO C4Picasso 1.6 HDi Exclusive FAP from kocsi.hu

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy 5 személyes, kompakt SUV, amelyet elsősorban a sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége miatt kedvelnek. Az autó különösen megbízható, magasan teljesítő motorral van felszerelve, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az autó kompakt mérete ellenére kényelmes utazást biztosít, és különösen alkalmas távolabbi utakra is. Az autó megbízhatóságát és kényelmét tovább növeli a különféle műszaki adatok, amelyek a következők:

Motor

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy 1560 köbcentiméteres, négyhengeres, 16 szelepes motorral van felszerelve. A motor közvetlen befecskendezésű, és a legújabb technológiát alkalmazza a teljesítmény és a hatékonyság növelésére. A motor teljesítménye 115 lóerő és egy nyomatéka 240 Nm-es. A motor hatótávolsága körülbelül 39 mérföld/gallon, ami jelentősen csökkenti a benzin költségeit.

Váltó

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy hétfokozatú, manuális váltóval van felszerelve, amely könnyű kezelhetőséget és késleltetés mentes váltást biztosít. A váltó sebessége különösen alacsony, ami növeli a kényelmet és a könnyű kezelhetőséget. A váltó lehetővé teszi az autó számára, hogy a lehető leghatékonyabban működjön, és ez növeli a hatékonyságot.

Futómű

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy elsőkerék-hajtású SUV, amelyet egy kitűnően tervezett futómű szabályoz. Az autó közvetlen és biztonságos vezetést biztosít, ami a kanyarokban történő könnyű manőverezést teszi lehetővé. A futómű rendkívül megbízható és kényelmes, ami lehetővé teszi a vezető számára, hogy a lehető leghatékonyabban használja az autót.

Fékek

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy diszkrét fékrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes fékezést. A fékek különösen megbízhatóak és megbízhatóak, és különösen alkalmasak a gyors fékezéshez, különösen a zárt terepen. A fékek teljesítménye azonban korlátozott, ami korlátozza a nagyobb sebességű fékezést.

Kerékpár

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel 15-colos felniket használ, amelyek különösen alkalmasak az utakon történő vezetésre. A felnik könnyen kezelhetőek, és egyenletesen szétosztják a súlyt az autó közepén. A kerekek megbízhatóak és biztonságosak, ami lehetővé teszi a vezető számára, hogy a lehető legjobban használja az autót.

Biztonsági Rendszer

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy különféle biztonsági rendszereket tartalmaz, amelyek növelik a vezetés biztonságát. Ezek a rendszerek közé tartozik a központi zár, az ABS, az ESP, az airbag, az ütközésfigyelő, a parkolóradar és a sebességkorlátozó. Ezek a biztonsági rendszerek különösen hasznosak a vezető számára, mivel biztonságosabbá teszik a vezetést.

Kényelem

A 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy különféle kényelmi funkciókkal van felszerelve, amelyek növelik a vezetés kényelmét. Ezek a funkciók közé tartozik a klíma, a rádió, a CD-lejátszó, a központi zár, az ülésfűtés, az üléshuzatok, a tárolórekeszek és a különféle kártyaolvasók. Ezek a funkciók különösen hasznosak és kényelmesek a vezető számára, mivel lehetővé teszik a vezetés kényelmesebbé tételét.

Összefoglalás

Összességében a 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy nagyszerű, kompakt SUV, amely különösen megbízhatóságot, kényelmet és könnyű kezelhetőséget kínál. Az autó különféle műszaki adatokkal van felszerelve, amelyek növelik a megbízhatóságot és a teljesítményt. Az autó továbbá különféle kényelmi és biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek növelik a vezetés kényelmét és biztonságát. Így a 2014-es Citroen C4 Picasso 1.6 dízel egy kiváló választás azok számára, akik kompakt, megbízható és kényelmes SUV-t keresnek.

Leave a Reply

Related Post