BMW Budapest Motors BMW 2010 Citroen C4 Grand Picasso Csomagtér – Egy Igazi Tágas Családi Autó

2010 Citroen C4 Grand Picasso Csomagtér – Egy Igazi Tágas Családi Autó


Csomagtér zár Új csomagtér zárszerkezetek rengeteg modellhez. Peppi.hu
Csomagtér zár Új csomagtér zárszerkezetek rengeteg modellhez. Peppi.hu from peppi.hu

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje egy tágas családi autó, amely sokat nyújt mind a családok, mind a családi kirándulások számára. A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje rendelkezik egy 7 személyes üléskonfigurációval, amely kényelmes helyet biztosít a családoknak és a barátoknak egyaránt. A Citroen C4 Grand Picasso-nak nagy csomagtere van, amely kényelmesen elnyeli a családok csomagjait és ajándékokat. A különféle csomagtér-elrendezési opciók lehetővé teszik, hogy a családok számára a legjobb megoldást találják meg.

A Citroen C4 Grand Picasso csomagtere

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje különféle csomagtér-elrendezési opciókat kínál, amelyek kényelmesen elnyelik a családok csomagjait és ajándékokat. A csomagtér elrendezése lehetővé teszi, hogy a családok könnyedén elrendezzék a csomagokat és ajándékokat a legkényelmesebb helyeken. A Citroen C4 Grand Picasso csomagtere elegendő helyet biztosít a családok számára a ruhák, hátizsákok, játékok, áruk és más tárgyak elhelyezésére. A csomagtér elrendezése lehetővé teszi, hogy a családok könnyedén elrendezzék a csomagokat és ajándékokat a legkényelmesebb helyeken.

A Citroen C4 Grand Picasso csomagtér-elrendezési opciói

A Citroen C4 Grand Picasso csomagtere különféle csomagtér-elrendezési opciókat kínál a családok számára. Ezek a csomagtér-elrendezési opciók különböző módokon lehetővé teszik a családok számára, hogy elrendezzék a csomagokat és ajándékokat. Néhány példa a Citroen C4 Grand Picasso csomagtér-elrendezési opcióira: alapértelmezett, sík, sík-talp, kontúr, kontúr-talp, összekapcsolt talp, és egyéni elrendezés. Ezek a csomagtér-elrendezési opciók különböző módokon lehetővé teszik a családok számára, hogy elrendezzék a csomagokat és ajándékokat a legkényelmesebb és legegyszerűbb helyeken.

Az igazi családi autó élménye

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje a családok számára kínál mindent, ami a tökéletes családi autó élményhez szükséges. A Citroen C4 Grand Picasso-val elutazhat a család egy közös kirándulásra, és biztonságosan elérheti a célpontot. A Citroen C4 Grand Picasso kényelmes és tágas, ami lehetővé teszi a családok számára, hogy kényelmesen töltsék az utazás idejét. A Citroen C4 Grand Picasso különleges csomagtere és csomagtér-elrendezési opciói pedig lehetővé teszik a családok számára, hogy könnyedén elrendezzék a csomagokat és ajándékokat a legkényelmesebb és legegyszerűbb helyeken.

A Citroen C4 Grand Picasso műszaki adatai

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje egy hathengeres, 2.0 literes motorral rendelkezik. A motor teljesítménye 140 lóerő. A Citroen C4 Grand Picasso-val kombinált hatfokozatú manuális sebességváltó segítségével a motor teljesítménye akár 220 Nm-ig is elérheti. A Citroen C4 Grand Picasso-val kombinált hatfokozatú manuális sebességváltó lehetővé teszi, hogy a könnyű és zökkenőmentes vezetéshez a legjobb váltóáttételt válassza. A Citroen C4 Grand Picasso-val kombinált hatfokozatú manuális sebességváltó biztosítja a családok számára a tökéletes vezetési élményt.

A Citroen C4 Grand Picasso biztonsági rendszerei

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje különféle biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítik a családok biztonságát. Ezek a biztonsági rendszerek közé tartoznak az ABS, a légzsák, a stabilitáscsomag, a parkolási segítség és az érzékelők. Ezek a biztonsági rendszerek lehetővé teszik a családok számára, hogy biztonságosabban és kényelmesebben vezessenek. Ezek a biztonsági rendszerek segítségével a családok biztonságosan és kényelmesen elérhetik a célpontjukat.

A Citroen C4 Grand Picasso ára

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje átlagosan 4-5 millió forint körüli áron kapható. A Citroen C4 Grand Picasso ára függ a különböző módosításoktól és kiegészítésektől, amelyeket a családok számára biztosítanak. A Citroen C4 Grand Picasso ára magasabb, mint a többi hasonló méretű és típusú családi autó, de a különféle biztonsági rendszerek, a csomagtér-elrendezési opciók és a tágas helyiségek miatt ez egy nagyszerű befektetés a családok számára.

Összegzés

A Citroen C4 Grand Picasso 2010-es modellje egy tágas családi autó, amely sokat nyújt mind a családok, mind a családi kirándulások számára. A Citroen C4 Grand Picasso rendelkezik különféle csomagtér-elrendezési opciókkal, amelyek lehetővé teszik a családok számára, hogy elrendezzék a csomagokat és ajándékokat a legkényelmesebb és legegyszerűbb helyeken. A Citroen C4 Grand Picasso különleges biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítik a családok biztonságát. A Citroen C4 Grand Picasso ára magasabb, mint a többi hasonló méretű és típusú családi autó, de a különféle biztonsági rendszerek, a csomagtér-elrendezési opciók és a tágas helyiségek miatt ez egy nagyszerű befektetés a családok számára.

Leave a Reply

Related Post