BMW Budapest Motors BMW 2008 Citroen C4 Picasso 1.6 Hdi Környezetvédelmi Besorolása

2008 Citroen C4 Picasso 1.6 Hdi Környezetvédelmi Besorolása


2008 Citroen C4 Picasso 1.6 Hdi Környezetvédelmi Besorolása Olcsó autók
2008 Citroen C4 Picasso 1.6 Hdi Környezetvédelmi Besorolása Olcsó autók from puvy.deminasi.com

Az autó környezetvédelmi besorolása

2008-ban a Citroen bemutatta a C4 Picasso-t, amely egy közepes méretű 5 ajtós személygépkocsi volt. Az autó készült 1.6 literes HDI dízelmotorral, amelyet Európában és Észak-Amerikában is forgalmaztak. A C4 Picasso környezetvédelmi besorolása magas, és a különböző országokban eltérőek. A környezetvédelmi besorolás a károsanyag-kibocsátással, a fogyasztással és a zajszinttel kapcsolatos adatok alapján állítják elő. A C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása az alábbiak szerint állítható elő:

Euro NCAP

Az Euro NCAP egy olyan biztonsági értékelési program, amelyet az Európai Bizottság kezdeményezett. Az Euro NCAP környezetvédelmi besorolása a károsanyag-kibocsátáson alapul. A C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása az Euro NCAP szerint 5 csillag, ami magas minősítésnek számít. A C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása a következő kategóriákban értékelhető:

  • Károsanyag-kibocsátás: 5 csillag
  • Fogyasztás: 4 csillag
  • Zajszint: 4 csillag

Euro NCAP Tájékoztató

Az Euro NCAP tájékoztató is elérhető, amely részletesebb információkat tartalmaz a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolásáról. Az Euro NCAP tájékoztatóban közölt adatok alapján a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása a következő kategóriákban értékelhető:

  • Károsanyag-kibocsátás: A C4 Picasso 1.6 HDI károsanyag-kibocsátása elegendő ahhoz, hogy az autó európai környezetvédelmi követelményeknek megfeleljen.
  • Fogyasztás: A C4 Picasso 1.6 HDI átlagos fogyasztása 5,7 l/100 km, ami közepesnek számít.
  • Zajszint: A C4 Picasso 1.6 HDI zajszintje 70 dB, ami közepesnek számít.

Egyéb besorolások

Más országokban is elérhetők a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolásai. Az Egyesült Királyságban például a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása az alábbi kategóriákban értékelhető:

  • Károsanyag-kibocsátás: A C4 Picasso 1.6 HDI károsanyag-kibocsátása elegendő ahhoz, hogy az autó az Egyesült Királyság környezetvédelmi követelményeinek megfeleljen.
  • Fogyasztás: A C4 Picasso 1.6 HDI átlagos fogyasztása 5,3 l/100 km, ami közepesnek számít.
  • Zajszint: A C4 Picasso 1.6 HDI zajszintje 69 dB, ami közepesnek számít.

Összefoglalás

A C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása Európában és Észak-Amerikában is magas. Az Euro NCAP szerint 5 csillagot kap, ami nagyon magas értéket jelent. Az Egyesült Királyságban is magas a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolása, amelyet a károsanyag-kibocsátás, a fogyasztás és a zajszint alapján állítanak elő. Az autó környezetvédelmi besorolása minden országban eltérő lehet, ezért fontos, hogy minden autótulajdonos tájékozódjon a C4 Picasso 1.6 HDI környezetvédelmi besorolásáról.

Leave a Reply

Related Post