BMW Budapest Motors BMW 2007 Citroen Jumper 2.2 Hdi Muszaki Leirás

2007 Citroen Jumper 2.2 Hdi Muszaki Leirás


Citroen Jumper 2.2 HDI L2H2, 2009 god.
Citroen Jumper 2.2 HDI L2H2, 2009 god. from www.njuskalo.hr

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI egyike azon kevés autóknak, amelyek megfelelnek a modern követelményeknek, és amelyek képesek megbirkózni a modern megrendelői igényekkel. A 2007-es modell két főfajta motorral rendelkezik. Az első a 2.2 literes HDI dízelmotor, amelyet a Citroen saját fejlesztésű Common Rail technológiával lát el. Ez a motor képes 130 lóerő teljesítményre, és 300 Nm-es nyomatékra. A másik motor, amelyet a 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI-vel szállítanak, a 2.0 literes HDI motor, amely képes 150 lóerő teljesítményre és 350 Nm-es nyomatékra. Mindkét motor elérhető 5 sebességes manuális váltóval, és az utasok számára kényelmes és biztonságos közlekedést biztosít.

Komfortos tulajdonságok

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI-nek komfortos tulajdonságai vannak. Az utastérben található vezetőülés a vezető kényelmét szolgálja. A vezetőülés háttámlája és oldaltámasza állítható, hogy a legjobb vezetői helyzetet biztosítsa. Az első ülések közötti távolság állítható, és a vezetőülés háttámlájának magassága is állítható. Az utastérben két különféle kárpit is kapható, amelyek kényelmesebbé teszik az utazást. A vezetőülés mellett két oldaltámasz is elérhető, amelyek tovább javítják a vezető kényelmét. Az autóban 4 hangszóró is elérhető, amelyek jó minőségű hangzást biztosítanak az utasok számára.

Biztonságos tulajdonságok

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI biztonságos tulajdonságokkal is rendelkezik. Az autóban található 4 légzsák és egy lassító szivattyú, amely az autó biztonságos megállását segíti elő. Az autóban elérhető egy automatikus sebességfokozat-váltó, amely automatikusan vált a különböző sebességfokozatok között, és biztonságosabb vezetés érdekében segít a vezetőnek. Az autóban elektronikusan vezérelt fékek is elérhetők, amelyek jobb fékhatást biztosítanak. Az autóban egy ESP rendszer is elérhető, amely segít az autó biztonságos közlekedésében és a vezetői kényelem fokozásában. Az autóban elérhető egy ABS rendszer is, amely csökkenti az autó úttartását, és biztosítja a vezető biztonságát.

Alvázfelépítés

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI alvázfelépítése is kiemelkedik a többi autóhoz képest. Az alváz egy nagy acél keretből áll, és a motor is a keretre van szerelve. Az alváz két oldalán két nagy méretű rugó van, amelyek képesek ellenállni a sok terhelésnek. Az alváz alján két hosszú felfüggesztő van, amelyek a kanyarokban jobb stabilitást biztosítanak. Az alváz hátulján egy kétlépcsős hátsó tengely van, amely képes a jobb teljesítmény és a kényelmesebb vezetés elérésére. Az alváz fölött két különféle típusú tetőfelület van, amelyek a vezető kényelmét szolgálják. Az alvázt egy különleges védőréteg is borítja, amely megakadályozza a korróziót.

Váltó

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI-hez egy 5 sebességes manuális váltó jár. A váltó képes a különböző sebességek között gyorsan és pontosan váltani. A váltó alacsony és magas sebességek között is könnyedén vált, és a vezető kényelmét szolgálja. Az autóban elérhető egy automatikus váltó is, amely automatikusan vált a különböző sebességek között, és biztonságosabb vezetést biztosít. A váltó könnyen vezérelhető, és a vezető kényelmét szolgálja.

Kormányzás

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI-hez egy hydraulikus kormányzási rendszer tartozik. A kormányzás könnyen vezérelhető, és a vezető kényelmét szolgálja. A kormányzás képes könnyedén kanyarodni és kanyarodni, és a vezető kényelmét szolgálja. A kormányzás képes a jobb kormányzhatóság érdekében a különböző sebességek között különböző kormányerőket biztosítani. Az autóban elérhető egy kormányzási segítő rendszer is, amely segíti a kormányzást, és biztosítja a vezető biztonságát.

Összegzés

A 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI egy olyan autó, amely megfelel a modern követelményeknek, és képes megbirkózni a modern megrendelői igényekkel. Az autó két főfajta motorral rendelkezik, és mindkettő képes jó teljesítményre és nyomatékra. Az autó komfortos tulajdonságokkal és biztonságos tulajdonságokkal is rendelkezik. Az alvázfelépítés kiemelkedik a többi autóhoz képest, és kétféle tetőfelület is elérhető. Az autóhoz egy 5 sebességes manuális váltó és egy hydraulikus kormányzási rendszer is jár. Így a 2007-es Citroen Jumper 2.2 HDI képes megfelelni a vezetők igényeinek, és biztosítani számukra a legjobb vezetési élményt.

Leave a Reply

Related Post