BMW Budapest Motors BMW 2002 Citroen Xsara Picasso Méretek

2002 Citroen Xsara Picasso Méretek


Autóspecifikus tolatókamera Citroen Tolatókamera (GT0530) Autó
Autóspecifikus tolatókamera Citroen Tolatókamera (GT0530) Autó from www.autohifinyiregyhaza.hu

A kompakt, kényelmes és stílusos méretek

A 2002 Citroen Xsara Picasso nemcsak egy kompakt, kényelmes és stílusos autó, hanem egy olyan, amely a különböző méreteknek köszönhetően egyaránt alkalmas a városi és extraurban használatra. Az autó méretei teljesen megfelelnek azoknak, akik szeretik a városi körülményeket, de ugyanakkor szeretik a hegyeket, a hegyi túrákat és a nyaralást. A méretei nagyon kompaktak és kényelmesek, miközben tökéletesen megfelelnek a mai vezetési igényeknek.

A 2002 Citroen Xsara Picasso méretei

A 2002 Citroen Xsara Picasso egy 4 ajtós, 5 üléses kompakt autó, amelynek hossza 4,4 méter, szélessége 1,8 méter és magassága 1,6 méter. Az autó súlya 1250 kilogramm, ami nagyon könnyűnek számít. Az autó csomagtartója is nagy méretű, ami megfelel a sokféle utazási igényeknek. A csomagtartó térfogata 447 liter, ami elég nagy ahhoz, hogy biztosítsa a kényelmes utazást, még akkor is, ha a család nagyobb tagokkal rendelkezik.

Az autó technikai tulajdonságai

A 2002 Citroen Xsara Picasso-nak különböző motorkonfigurációk vannak. A legnépszerűbb a 1,6 literes benzinmotor, amely 95 lóerős, amely elég erős ahhoz, hogy a vezető biztonságosan és kényelmesen vezessen. Az autó továbbá egy 2,0 literes dízelmotorral is rendelkezik, amely 110 lóerős, és egy 3,0 literes dízelmotorral, amely 136 lóerős. Ezek a motorok kombináltan képesek 7,2 literrel megtenni 100 kilométert. Az autó számos vezetési kényelemmel és biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek közé tartozik a légzsákok, a központi zár, az ABS, a hátsó parkolóradar és a kormánymű.

Az autó ár-érték aránya

A 2002 Citroen Xsara Picasso-nak nagyszerű ár-érték aránya van. Az autó ára átlagosan 7500-8500 euró között mozog, ami nagyon kedvező ár egy ilyen kompakt autóhoz. Az autó nagyfokú kényelmet és vezetési élményt kínál, ami nagyobb értéket képvisel, mint az ára. Az autó kényelmes és kompakt méretei, valamint a magas szintű biztonsági és vezetési jellemzők nagyon kedvezőek, és nagyon megéri megvenni.

Az autó műszaki jellemzői

A 2002 Citroen Xsara Picasso-nak kiváló műszaki jellemzői vannak. Az autó jelenleg a legmodernebb technológiák használatával készült, ami lehetővé teszi, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Az autó kiváló minőségű és megbízható, és képes biztosítani a biztonságos és kényelmes vezetést. Az autó továbbá biztonsági és vezetési jellemzőkkel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a vezetést. Az autó fogyasztása is nagyon kedvező, és képes megbirkózni a különböző útviszonyokkal.

Az autó véleménye

A 2002 Citroen Xsara Picasso-t számos vezető szerette és élvezte. Az autó kompakt és kényelmes méretei nagyon kedvezőek, és a technológiai jellemzők is előnyösek. Az autó képes megfelelni a vezetési igényeknek, és biztosítja a biztonságos és kényelmes vezetést, miközben kiváló ár-érték arányt kínál. Az autó sokféle használatra alkalmas, így ideális választás azok számára, akik kompakt autót keresnek, amely megfelel a városi és extraurban használatnak.

Az autó végső gondolata

A 2002 Citroen Xsara Picasso egy kompakt, kényelmes és stílusos autó, amely megfelel a vezetési igényeknek. Az autó különböző méretei és motor konfigurációi kedvezőek, valamint a biztonsági és vezetési jellemzők is magas szintűek. Az autó kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és képes megbirkózni a különböző útviszonyokkal. Az autó ideális választás azok számára, akik kompakt autót keresnek, amely megfelel a városi és extraurban használatnak.

Leave a Reply

Related Post

A 2006-Os Citroen Berlingo 1.6 Dízel Akkumulátor A Legjobb Választás Ahhoz, Hogy Elérjük Az Autóinkat!A 2006-Os Citroen Berlingo 1.6 Dízel Akkumulátor A Legjobb Választás Ahhoz, Hogy Elérjük Az Autóinkat!

2006 Citroen Berlingo 1.6 Dízel Akkumulátor Renault from renault.deminasi.com Ha a Citroen Berlingo 1.6 Dízel autóval rendelkezel, akkor nagy valószínűséggel tudod, hogy milyen fontos szerepet játszik az akkumulátor az autód