BMW Budapest Motors Auto 2001 Suzuki Swift Gls Velemenyek

2001 Suzuki Swift Gls Velemenyek


2001 suzuki swift gls velemenyek
image source : bing.com

Az elmúlt évtizedekben a Suzuki Swift kocsi nagy népszerűségre tett szert az autóiparban. A Suzuki Swift GLS egy közepes méretű autó, amelyet 2001-ben mutattak be a közönségnek. Az autó két ajtóval és két üléspárnával rendelkezik.

Műszaki jellemzők

A Suzuki Swift GLS motorjának lökettérfogata 1,3 literes, míg teljesítménye 75 lóerő. Az autó hatfokozatú manuális sebességváltóval és négy kerék meghajtással rendelkezik. A Suzuki Swift GLS tömege 1090 kg, és a legnagyobb sebessége 145 km/h.

Külső megjelenés

A Suzuki Swift GLS külső megjelenése modern és sportos. Az autó tetején két fekete színes tükröt találunk, amelyek jobban illenek az autóhoz. Az autó hátsó részén fekete színezésű krómozott felnik, míg az első részén fehér felnik találhatók. Az autó hátsó részén egy fekete sárvédő is található.

Belül

A Suzuki Swift GLS belső tere kényelmes és kényelmes, és fából és műanyagból készült. Az autó két ülése kényelmes, és műbőr borítású. Az autó első részén egy két részes műszerfal található. A műszerfal két óra, pár kapcsoló és egy központi kijelző található. Az autó hátsó részén két külső és két belső ajtó található. Az autó középső terében egy két irányú központi zár található, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy egyidejűleg nyisson és zárjon mindkét ajtót. Az autó hátsó ülésén egy közepes méretű csomagtér található.

Vezetés

A Suzuki Swift GLS vezetése könnyű és kényelmes. Az autó gyors és könnyen reagál a kormányzásra. Az autó kormányzása közepesen közepes. Az autó oldalirányú stabilitása jó, mivel a kormányzás és a vezetés között jó összhang van. Az autó közlekedési közlekedési képessége kiváló, mivel jól reagál a különböző szögekre. Az autó közlekedési sebessége közepes. Az autó képes üzemanyag-hatékonyan vezetni, mivel az üzemanyag-fogyasztás alacsony.

Ár

A Suzuki Swift GLS ára a piacon megfizethető. Az autó ára a függ a konfigurációtól és a környezeti feltételektől. Az autó alapára kb. 8-10 dollár. Az autó nagyobb árat kínál, ha nagyobb konfigurációval rendelkezik, mint például több extra funkcióval.

Vélemények

A Suzuki Swift GLS az autóipar egyik legnépszerűbb közepes méretű autója. Az autó modern és kényelmes, és sok extrával rendelkezik. Az autó ára megfizethető, és üzemanyag-hatékonyan vezethető. Az autó vezetése könnyű, és kényelmes. Az autó vezetési tulajdonságai jók, és közlekedési képessége kiváló. A Suzuki Swift GLS egy megfizethető és kényelmes autó, amelyet mindenkinek ajánlott megvásárolni.

Leave a Reply

Related Post