BMW Budapest Motors BMW Káprázatos 2001 Citroen Xsara Picasso Termosztát

Káprázatos 2001 Citroen Xsara Picasso Termosztát


Thermostat housing Citroen Xsara Picasso 1.8 16V 9635696080 6FZ
Thermostat housing Citroen Xsara Picasso 1.8 16V 9635696080 6FZ from www.proxyparts.com

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát egy sokoldalú és kényelmes MPV egy hét személyes szállítására. A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát olyan funkciókkal és extra tartozékokkal van felszerelve, amelyek elősegítik a kényelmes és gondtalan közlekedést. Az alábbiakban bemutatjuk a 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát által kínált funkciókat és extra tartozékokat.

Stílus és kényelem

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát egy kényelmes, modern és stílusos autó, amely tökéletesen illeszkedik a mindennapi közlekedésre. Az autó külső stílusa egyedi és kifinomult, amelyet különleges és figyelemfelkeltő díszítőelemek egészítenek ki. Az autó belső térét kényelmes bőrülések és modern belső díszítőelemek egészítik ki. Az autó külső és belső stílusát élénk színek és részletek teszik teljessé. A vezetőülés kényelmes, és a vezető könnyedén elérheti a vezetőüléshez kapcsolódó vezérlőelemeket.

Motor és hajtás

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát egy 2,0 literes benzines motorral szerelték, amely a jármű teljesítményét és hatékonyságát biztosítja. A motor 136 lóerős teljesítményt képes kifejteni. Az autó elsőkerék-hajtású, így könnyű vezetni és jól teljesít a sík és domború terepen egyaránt. Az autó 4-fokozatú manuális sebességváltóval és automatikus sebességváltóval is elérhető.

Biztonság és biztonsági funkciók

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát egy sor biztonsági funkcióval és eszközzel van felszerelve, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket és a balesetek következményeit. Ezek közé tartoznak a légzsákok, a biztonsági övek, az ABS (Anti-lock Braking System) rendszer, az ESP (Elektronikus Stabilitási Program) és a lábtartók. Ezek a funkciók segítenek biztosítani a biztonságos vezetést, és csökkentik a balesetek kockázatát. Az autó további biztonsági funkciókkal és eszközökkel is felszerelhető, mint például a parkolássegítő rendszer, a látótávolság-figyelő rendszer és a követési távolság-figyelő rendszer.

Komfort és funkciók

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát komfortfunkciókkal van felszerelve, amelyek kényelmesebbé és könnyebbé teszik a vezetést. Ezek közé tartozik a klímaberendezés, a rádió, a CD-lejátszó, az elektromos ablakok, a fedélzeti számítógép, a navigációs rendszer, az üléshuzatok, az automata követőrendszer, a hátsó kamera és a hátsó monitor rendszer. Ezek a funkciók segítenek fokozzák a vezetés kényelmét és kényelmét.

Ár

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát Magyarországon egy átlagos áron vásárolhatja meg. A vételár magában foglalja a motor, a hajtás és a biztonsági funkciók költségét. Az autó további funkciói és extra tartozékai a vételár részét képezik. Az autó ára körülbelül 5.000.000-7.000.000 Ft között van. Az autó árát a különböző extra tartozékok és funkciók számától függően lehet változtatni.

Összefoglalás

A 2001-es Citroen Xsara Picasso termosztát egy kényelmes, modern és stílusos autó, amely tökéletesen illeszkedik a mindennapi közlekedésre. Az autó egy 2,0 literes benzines motorral van felszerelve, és egy sor biztonsági funkcióval és eszközzel van felszerelve, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket és a balesetek következményeit. Az autó komfortfunkciókkal is felszerelhető, mint például a klímaberendezés, a rádió, a CD-lejátszó, az elektromos ablakok, a fedélzeti számítógép, a navigációs rendszer, az üléshuzatok, az automata követőrendszer, a hátsó kamera és a hátsó monitor rendszer. Az autó ára Magyarországon körülbelül 5.000.000-7.000.000 Ft között van.

Leave a Reply

Related Post