BMW Budapest Motors BMW 2001 1 9 Citroen Berlingo Rajz – A Könnyű Robbantás

2001 1 9 Citroen Berlingo Rajz – A Könnyű Robbantás


rajz Auto Hungary
rajz Auto Hungary from reno.deminasi.com

Az 2001 1 9 Citroen Berlingo egy közepes méretű, terepjáró személyautó, amelyet a Citroen márka gyárt. A Berlingo-t már több országban is elérhetővé tették, beleértve Franciaországot, Olaszországot, Spanyolországot, Svédországot és az Egyesült Királyságot. Az autó könnyű robbantásra szolgál, amely megkönnyíti a vezetését és a közlekedést. A robbantás főbb részei a következők: a vezetőülés, a kormánykerék, a lámpák, a külső tükrök, a külső és belső kárpit, a küszöbök, a váltó, a motor és a többi rész. Az alábbiakban bemutatjuk a robbantott rajzot.

Vezetőülés

A vezetőülés két fő részből áll. Az első rész a háttámla, amely a vezető hátát támasztja. A második rész a ülés, amely kényelmet nyújt a vezetőnek. A vezetőülésnek további részei vannak, beleértve a lábtartót, a szélvédőt, a biztonsági övet és a kormányművet. A vezetőülésnek megfelelően beállítható a magassága, a háttámla dőlésszöge és a kormánykerék közelsége.

Kormánykerék

A kormánykerék a vezetőülés közepében található, és a vezető kézben tarthatja. Ez segíti a vezetőt a kormányzáshoz. A kormánykerék különböző méretű és formájú lehet, és további funkciókkal is rendelkezhet, beleértve a hangerőszabályzót, a rádiót, a telefonhívást és a navigációs rendszert.

Lámpák

A lámpák a jármű első és hátsó részén találhatóak. Ezek a fényszórók és a hátsó lámpák segítenek a vezetőnek a látásban az autópályán, a városban és a sötét szobákban. A lámpák típusai a napfényszórók, a fényszórók, a féklámpák, a balra forduló lámpák, a jobbra forduló lámpák, az első és hátsó lámpák és a ködlámpák.

Külső tükrök

A külső tükrök a jármű oldalán találhatók, és segítenek a vezetőnek a megfelelő látási szög biztosításában. A tükrök típusai a szabályozható tükrök, a külső tükrök és a biztonsági tükrök. A külső tükröknek megfelelően beállítható a szög, a fényerő és a nagyítás.

Külső és belső kárpit

A külső és belső kárpit a jármű külső és belső felületét borítja. A külső kárpit a jármű külső felületét, míg a belső kárpit a jármű belső felületét borítja. A kárpit típusai a szövet, a bőr, a műbőr, a műszőrme és a műanyag. A külső és belső kárpitok színének és kinézetének megválasztásakor a vezető előnyben részesítheti a személyes ízlését.

Küszöbök

A küszöböket a jármű oldalán található, szögletes vagy ívelt alakú részek jelzik. Ezek megvédik a járműt a különböző szennyeződésektől és kopástól. A küszöbök típusai a fém, a fa és a műanyag. A küszöbök színét és kinézetét a vezető ízlésének megfelelően választhatja meg.

Váltó

A váltó a jármű sebességváltó része. A váltó segíti a vezetőt a jármű sebességének szabályozásában, a fékezésben és az elindulásban. A váltó típusai a kézi váltó és az automata váltó. Az automata váltó további funkciókkal is rendelkezhet, beleértve a sportmódot, a kényelmi módot és a terepjáró módot.

Motor

A motor az autó legfontosabb része. A motor a jármű hajtóműve, amely segíti a jármű mozgását. A motor típusai a benzinmotor, a dízelmotor, a hibridmotor és a gázmotor. A motorok teljesítménye és tömege megválasztásakor a vezető figyelembe kell vennie a jármű típusát, a közlekedési feltételeket és a személyes igényeit.

Többi rész

Az autó többi részei közé tartoznak a fékrendszer, a futómű, a klíma, a szűrők, a keréktárcsák, a kipufogórendszer és a karosszéria. A fékrendszer segít a jármű megállításában, a futómű segít a jármű stabilitásának biztosításában, a klíma segít a jármű belső hőmérsékletének szabályozásában, stb. A jármű többi részének megfelelő működéséhez megfelelő karbantartás és rendszeres ellenőrzés szükséges.

Összefoglalás

Az 2001 1 9 Citroen Berlingo robbantott rajza megkönnyíti a vezető számára a jármű kezelését. A robbantott rajz fő részei a vezetőülés, a kormánykerék, a lámpák, a külső tükrök, a külső és belső kárpit, a küszöbök, a váltó, a motor és a többi rész. A jármű számos egyéb része is van, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a klímát, a szűrőket, a keréktárcsákat, a kipufogórendszert és a karosszériát. Ezeknek a részeknek a megfelelő működéséhez megfelelő karbantartás és rendszeres ellenőrzés szükséges.

Leave a Reply

Related Post